Edukimi zgjedhor për pakicat kombëtare – Celibashi takon Ambasadorin e Maqedonisë së Veriut

18/01/2023 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, z. Ilirjan Celibashi priti në takim Ambasadorin e Maqedonisë së Veriut në Tiranë, z. Dancho Markovski.

Përgatitjet për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 Maj 2023 ishin në fokus të bashkëbisedimit.

Komisioneri Celibashi e njohu Ambasadorin Markovski me punën e KQZ për mirë organizimin dhe mirë administrimin e procesit zgjedhor. Celibashi theksoi se KQZ tashmë ka një program të veçantë për edukimin zgjedhor për pakicat kombëtare në Shqipëri dhe se po punohet me intensitet për implemetimin e tij në të gjithë bashkitë ku jetojnë zgjedhësit e pakicave.

LajmeEdukimi zgjedhor për pakicat kombëtare – Celibashi takon Ambasadorin e Maqedonisë së Veriut