KQZ bashkëpunim me Qendrën për Sundimin e Ligjit të Finalndës dhe IDEA International për aksesin në drejtësi me fokus te financimi i partive politike

28/02/2023 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, z. Ilirjan Celibashi dhe anëtarët e Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve, z. Ilirjan Rusmali dhe z. Ledio Braho u takuan me përfaqësuesit e Qendrës për Sundimin e Ligjit të Finlandës, zj. Tuija Brax, z. Kimmo Nuotio, zj. Hanna-Mari Manninen dhe Institutit Ndërkombëtar për Demokraci dhe Asistencë Zgjedhore (International IDEA), zj. Blerta Hoxha, zj. Elvana Kurti.

Qëllimi i takimeve ishte diskutimi mbi përmirësimet e mundshme të Kodit Zgjedhor, transparencën e financimit dhe shpenzimeve të partive politike në zgjedhje, si edhe ndihmën e dedikuar të projektit të përbashkët dhe asistencën e tyre për KQZ.

LajmeKQZ bashkëpunim me Qendrën për Sundimin e Ligjit të Finalndës dhe IDEA International për aksesin në drejtësi me fokus te financimi i partive politike