Zgjedhjet vendore 2023 – Regjistrohet si subjekt zgjedhor partia “Lëvizja Bashkë”

23/03/2023 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancën e sotme publike vendosi regjistrimin si subjekt zgjedhor të partisë politike “Lëvizja Bashkë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023.

Gjithashtu, vendosi mosregjistrimin si subjekt zgjedhor të koalicionit “Aleanca” (AL).

Në këtë seancë u shqyrtua edhe rezultati i verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Altin Losh Gjeloshaj, kandidat për deputet i listës shumemërore të koalicioniut “Aleanca Bashkimi Popullor-Emigracioni-Ora e Shpresës dhe Konservatorët”, qarku Shkodër. Në përfundim të shqyrtimit, Komisioneri vendosi përfundimin e procedurës administrative pa vendim përfundimtar për subjektin vetëdeklarues z. Altin Losh Gjeloshaj.

LajmeZgjedhjet vendore 2023 – Regjistrohet si subjekt zgjedhor partia “Lëvizja Bashkë”