Zgjedhjet vendore 2023 – Komisioneri Celibashi takon deputetët e Parlamentit Europian

12/05/2023 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, z. Ilirjan Celibashi zhvilloi sot një takim informues me katër deputetë të Parlamentit Evropian pjesë e Delegacionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve, të cilët janë në Shqipëri për të vëzhguar zgjedhjet për orgnaet e qeverisjes vendore së bashku me Misionin e Vëzhgimit të Zgjedhjeve të OSBE/ODIHR.

Komisioneri Celibashi falenderoi Anëtarët e Parlamentit Evropian për vëzhgimin e procesit të datës 14 Maj 2023 dhe prezantoi para tyre dhe Ambasadores së Bashkimit European, znj. Christiane Hohmann, të gjithë përgatitjet e KQZ për administrimin e zgjedhjeve sipas standardeve ndërkombëtare.

LajmeZgjedhjet vendore 2023 – Komisioneri Celibashi takon deputetët e Parlamentit Europian