Përfundon procesi i numërimit të votave për zgjedhjet e përsëritura për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë

24/07/2023 | Lajme

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave për zgjedhjet e përsëritura për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë, të datës 23 Korrik 2023.

Rezultatet paraprake për 54 QV-të e Bashkisë Rrogozhinë:

  1. Z. Edison Memolla, i propozuar nga Partia Socialiste e Shqipërisë – 6658 vota
  2. Z. Shkëlqim Hoxha, i propozuar nga koalicioni “bashkë Fitojmë” – 4906 vota

Ecuria e procesit të numërimit të votave ishte e qetë, u monitorua nga stafi teknik i KQZ-së dhe u mbikqyr përmes transmetimit në kohë reale në Qendrën e të Dhënave në KQZ. 

 KZAZ nr. 43 ka filluar përgatitjet për dorëzimin e kutive të votimit dhe materialeve zgjedhore në KQZ. 

LajmePërfundon procesi i numërimit të votave për zgjedhjet e përsëritura për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë