Njoftim për hedhjen e shortit për përzgjedhjen e ekspertëve kontabël të licensuar për auditimin e fondeve të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e pjesshme, të datës 6 mars 2022.

17/03/2022 | Njoftime publike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas përfundimit të verifikimit paraprak të listës së ekspertëve kontabël të licensuar (audituesve ligjor), njofton se shorti për përzgjedhjen e ekspertëve kontabël të licensuar që do të auditojnë fondet e përfituara dhe të shpenzuara nga subjektet zgjedhore në zgjedhjet e datës 6 Mars 2022, do të hidhet online në datën 18.03.2022 në orën 12:00. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Njoftime publikeNjoftim për hedhjen e shortit për përzgjedhjen e ekspertëve kontabël të licensuar për auditimin e fondeve të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e pjesshme, të datës 6 mars 2022.