Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 25.01.2023.

24/01/2023 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator zhvillon mbledhje ditën e Mërkurë, më datë 25.01.2023, ora 13:00.

Rendi i ditës: 

  1. Projektvendim “Për rregullat procedurale për përdorimin e kamerave regjistruese e monitorëve (ekraneve) në vendet e numërimit të votave dhe transmetimin në kohë reale nga vendet e numërimit të votave në ambientet e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve”.

Materialet e mbledhjes:

Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 25.01.2023.