Apliko si monitorues i fushatës zgjedhore në bashkinë Durrës

31/01/2023 | Vende të lira pune

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve rihap aplikimin për monitorues të fushatës zgjedhore për zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore, të datës 14 maj 2023, për të plotësuar numrin e vakancës për bashkinë Durrës.

Kliko KËTU për tu informuar mbi kriteret dhe dokumentacionin që duhet të plotësoni dhe më pas aplikoni KËTU.

Ju mund të aplikoni online në linkun e mësipërm, me anë të postës zyrtare në adresën: Rruga “Ibrahim Rugova”, Nr. 4, Tiranë ose pranë institucionit të KQZ-së.

Afati për dorëzimin e dokumentacionit:  01.02.2023

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

Vende të lira pune

Vende të lira puneApliko si monitorues i fushatës zgjedhore në bashkinë Durrës