Njoftim për vend të lirë pune për pozicionin, shef Sektori në Sektorin e Materialeve Zgjedhore në Drejtorinë e Logjistikës dhe Digjitalizimit.

02/02/2023 | Vende të lira pune

Në Administratën e Komisionit  Qendror të Zgjedhjeve ka 1 (një) vend të lirë pune, për nëpunës civil të kategorisë së ulët drejtuese. Kategoria e pagës III-a.

Për më shumë klikoni dokumentin e mëposhtëm:

Njoftim për vend të lirë pune për pozicionin, shef Sektori në Sektorin e Materialeve Zgjedhore në Drejtorinë e Logjistikës dhe Digjitalizimit.

Drejtoria e Burimeve Njerëzore dhe Shërbimeve Mbështetëse

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Vende të lira puneNjoftim për vend të lirë pune për pozicionin, shef Sektori në Sektorin e Materialeve Zgjedhore në Drejtorinë e Logjistikës dhe Digjitalizimit.