Njoftim për 2 (dy) vende të lira pune për pozicionet, Specialist në Sektorin e Administrimit dhe Zhvillimit të Votimit në DVJ.

06/02/2023 | Vende të lira pune

Në Administratën e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ka 2 (dy) vende të lira pune, për nëpunës civil të kategorisë ekzekutive. Kategoria e pagës III-b.

Për më shumë klikoni dokumentin e mëposhtëm:

Njoftim për 2 (dy) vende të lira pune për pozicionet, Specialist në Sektorin e Administrimit dhe Zhvillimit të Votimit në Drejtorinë për Votimin nga Jashtë.

Drejtoria e Burimeve Njerëzore dhe Shërbimeve Mbështetëse

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page

Vende të lira pune

Vende të lira puneNjoftim për 2 (dy) vende të lira pune për pozicionet, Specialist në Sektorin e Administrimit dhe Zhvillimit të Votimit në DVJ.