Njoftim për hedhjen e shortit për përzgjedhjen e monitoruesve për bashkinë Lezhë, në datë 08.02.2023, ora 13:00.

07/02/2023 | Njoftime publike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas përfundimit të verifikimit paraprak të listës së monitoruesve, të cilët aplikuan për të monitoruar fushatën zgjedhore të datës 14 Maj 2023, do të hedhë shortin për përzgjedhjen e tyre.
Për monitoruesit të cilët do të monitorjnë fushatën zgjedhore për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore në Bashkinë e Lezhës do të hidhet ditën e Mërkurë, në datë 08.02.2023, në orën 13:00.
Hedhja e shortit do të transmetohet nëkohë reale në mediat sociale të KQZ-së, në platformën ‘YouTube” KQZShqiperi dhe në platformën “Facebook” KQZShqiperi.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Njoftime publikeNjoftim për hedhjen e shortit për përzgjedhjen e monitoruesve për bashkinë Lezhë, në datë 08.02.2023, ora 13:00.