Apliko si monitorues i fushatës zgjedhore në bashkinë Prrenjas

30/03/2023 | Kryesore, Njoftime publike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve rihap aplikimin për monitorues të fushatës zgjedhore për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 maj 2023, për një vend vakant në bashkinë Prrenjas. 

Kliko KËTU për t’u njohur me kriteret dhe dokumentat që duhet të dorëzoni.

Pasi të keni marrë informacionin në dokumentin e mësipërm ju mund të Aplikoni këtu  ose mund të dorëzoni dokumentacionin me anë të postës zyrtare apo t’i dorëzoni fizikisht në adresën: Rruga “Ibrahim Rugova”, Nr. 4, Tiranë.

Afati i aplikimit: 31.03.2023

KryesoreApliko si monitorues i fushatës zgjedhore në bashkinë Prrenjas