Apliko si operator i PEVN

24/04/2023 | Njoftime publike

Nëse je përdorues i përditshëm i teknologjisë së informacionit, si për shembull kompjuter, smartphone, tablet, etj., Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të ofron mundësi punësimi si Operator/Trajnues/Suport terreni/Agjent telefonik, për Votimin Elektronik të zgjedhësve në ditën e votimit!

Kliko këtu për t’u njohur me kriteret dhe kushtet e për t’u punësuar si Operator PEVN.

Kliko këtu për të aplikuar. 

Afati i aplikimit: 20 Prill 2023

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Njoftime publikeApliko si operator i PEVN