KQZ në bashkëpunim me NDI hap aplikimet për programin e praktikës 6 mujore.

14/01/2021 | Lajme

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në bashkëpunim me Instituti Demokratik Amerikan (NDI), me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Tiranë ka hapur aplikimet për programin e praktikes 6 mujore pranë KQZ-së.

Studentë dhe të sapo diplomuar që kanë interes për të njohur më shumë instucionin që përgatit dhe administron zgjedhjet, rolin mbikqyrës të KQZ-së në lidhje me financat e partive politike dhe dhe monitorimin e përdorimit të burimeve shtetërore në përiudha zgjedhore, mund të aplikojnë në linkun: http://forms.gle/X3YYzdhDcyuwrDKq7.

Gjithashtu, mund të dërgojnë një CV dhe një letër reference në adresën [email protected].

Lexoni thirrjen e plotë në linkun http://drive.google.com/…/1SeBDvyRK89fBBoZUrBR…/view….

Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është data 24 Janar.

LajmeKQZ në bashkëpunim me NDI hap aplikimet për programin e praktikës 6 mujore.