Apliko për trajner profesionist, trajner afatgjatë dhe trajner afatshkurtër për të trajnuar dhe monitoruar administratën zgjedhore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kërkon të kontraktojë 6 trajnerë profesionistë, të cilët do të angazhohen me kërkesë të KQZ për trajnimin të kandidatëve për trajnerë për administratën zgjedhore, mësimdhënie në video regjistrim përmes platformave e-learning si dhe kontribute ne hartim të moduleve në funksion të proceseve zgjedhore.

Gjithashtu, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kërkon të kontraktojë 39 trajnerë afatgjatë dhe 39 trajnere afatshkurter, për dhënie trajnimi për administratën zgjedhore dhe disa aktorë të tjerë për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 Maj 2023 si dhe monitorimin e tyre.

Përpara se të aplikoni, për t’u njohur me kërkesat dhe dokumentacionin kliko për Trajner Profesionistë, për  Trajnerë Afatgjatë, për Trajnerë Afatshkurtër.

Shkarko formularin e vetëdeklarimit, plotësojeni dhe më pas ngarkojeni në aplikimin tuaj.

Apliko këtu 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
KryesoreApliko për trajner profesionist, trajner afatgjatë dhe trajner afatshkurtër për të trajnuar dhe monitoruar administratën zgjedhore