Apliko si monitorues i fushatës zgjedhore në bashkitë Fushë Arrëz dhe Lezhë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve rihap aplikimin për monitorues të fushatës zgjedhore për zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore, të datës 14 maj 2023, për të plotësuar numrin e vakancave për bashkitë Fushë Arrëz dhe Lezhë.

Kliko KËTU për tu informuar mbi kriteret dhe dokumentacionin që duhet të plotësoni dhe më pas aplikoni KËTU.

Ju mund të aplikoni online në linkun e mësipërm, me anë të postës zyrtare në adresën: Rruga “Ibrahim Rugova”, Nr. 4, Tiranë ose pranë institucionit të KQZ-së.

Afati për dorëzimin e dokumentacionit:  30.01.2023

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
KryesoreApliko si monitorues i fushatës zgjedhore në bashkitë Fushë Arrëz dhe Lezhë