Apliko si operator i PEI

24/04/2023 | Kryesore, Njoftime publike

Nëse je përdorues i përditshëm i teknologjisë së informacionit, si për shembull kompjuter, smartphone, tablet, etj., Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të ofron mundësi punësimi si Operator/Trajnues/Suport terreni/Agjent telefonik, për Votimin Elektronik të zgjedhësve në ditën e votimit!

Kliko këtu për t’u njohur me kriteret dhe kushtet e për t’u punësuar si Operator PEI.

Kliko këtu për të aplikuar.

Afati i aplikimit: 30 Prill 2023

 

 

KryesoreApliko si operator i PEI